FRISO VONDER
   

Let op! Per 1 december opnieuw Subsidie

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 decemeber 2020 opnieuw kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Op deze pagina hou ik je graag op de hoogte van al het nieuws en informatie  over de tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies.  

Wat krijg je hiervoor?

-4 Loopbaansessies (face tot face óf online)
-Beroepskeuze en/of studiekeuze test
-Ontwikkeladvies 

Wil je alvast op de wachtlijst? Neem dan contact met me op.Nieuws 06-07-2020 NOW: Inspanningsverplichting – NL leert door  03-07-2020 - Vanaf begin augustus ontwikkeladviezen voor iedereen

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft vandaag een brief aan de Tweede Kamer gestuurd. Daarin is te lezen dat werkenden en werkzoekenden vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Naar verwachting zullen zo’n 20.000 mensen hiervan gebruik maken. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. In de vormgeving van de regeling wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de in januari 2020 geëindigde Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies voor Vijfenveertigplussers.

 
 
 
Opbellen
E-mail