FRISO VONDER
   

Voor de Leeuwen! Een inspiratieweekend in Friesland

Ben je op welke manier dan ook een maker? Fotograaf, beeldend kunstenaar, schrijver, muzikant, ontwerper, acteur, filmer of op welke manier dan ook creatief bezig, amateur of prof? En heb je, net als wij, behoefte aan frisse wind en input, de impuls van de creativiteit van anderen en het opnieuw opzoeken van de randjes van je comfort-zone? Nieuwe inzichten, uitdagingen en opschudding na deze periode van vacuüm door die vreemde kaasstolp van het afgelopen jaar? Kom dan naar ons Inspiratie-weekend in Boer! Een-op-een gesprekken, kletsen bij het vuur, inspiratie en plezier, af en toe wat vuur aan de schenen en dat alles met een goed glas wijn op z’n tijd.

Tessa Posthuma de Boer, Friso Vonder en Dania ten Hoopen organiseren een inspratieweekend voor creatievelingen in de breedste zin van het woord. Voor iedereen, aspirant, amateur of professioneel, die zichzelf en/of z’n werk een boost will geven.
Op een prachtige plek in Friesland word je tijdens dit weekend gecoached op punten die je van te voren hebt aangegeven. In de groep van maximaal 14 personen bespreken we elkaars ontwikkeldoelen (persoonlijk e/o beroepsmatig). We starten het weekend met het uitspreken van een verlangen (zoals: ik wil zzp-er worden, of ik wil mijn professionaliteit verder verdiepen, of ik wil beter luisteren naar mijn intuïtie). We werken aan moed, vertrouwen en persoonlijke kracht zodat je na dit weekend stevige en concrete stappen kunt gaan zetten om je doelen te verwezenlijken.
Er is ook veel ruimte om elkaar te inspireren. We vragen aan ieder die dat durft ook zelf een korte acitiviteit of workshop te organiseren van max een uur.
Naast coaching, workshops en samenzijn is er ook ruimte om even lekker te relaxen en bourgondisch te genieten van de maaltijden die allemaal voor je worden verzorgd (we koken vegetarisch want beter voor mens, dier en planeet).
Je verblijft in een opgezette tent of caravan of in je eigen tent/camper/caravan in de boomgaard van Hoopmanna’s Plaets, de boerderij van Dania in het Friese dorpje Boer, nabij Franeker.

Prijzen inclusief ontbijt/lunch/diner (inc. koffie en thee exc andere dranken):
€390 met eigen kampeermiddel
€420 in opgezette tent (We hebben een beperkt aantal tenten ter beschikkking, zelf matje en slaapspullen mee. )
€450 in de ingerichte Kip-caravan

Tessa Posthuma de Boer is fotograaf en beeldend kunstenaar
www.posthumadeboer.com
Friso Vonder is coach en muzikant
www.frisovonder.nl
Dania ten Hoopen is culturele organisator en vrouw des huizes
www.hoopmannapleats.nl

Meer informatie en aanmelden:
posthumadeboer@gmail.com

 
 
 
Opbellen
E-mail